Lysestager · Pynt påske · Polerede horn

Pynt påske

Interessen for at pynte til Påske er stigende, hvor Påskefrokosten er det naturlige omdrejningspunkt for mange familier, som dyrker ren dansk hygge.   Påskepynt i horn På Hornvarefabrikken...
Læs mere om Pynt påske

Mere om Pynt påske

Interessen for at pynte til Påske er stigende, hvor Påskefrokosten er det naturlige omdrejningspunkt for mange familier, som dyrker ren dansk hygge.

 

Påskepynt i horn

På Hornvarefabrikken holder vi selvfølgelig meget af de naturlige materialer, og vi ser med glæde, at naturen bliver inviteret ind i mange danske hjem. Derfor har designeren Sara Brunn Buch skabt nogle enkle og elegante påskepynt i horn, som kan bruges til Påsken, men også være fremme hele foråret.

 

Andet påskepynt

Vi holder selv meget af pynte til påske, og vi elsker den kontrast, som vores hornpynt giver den klassiske påskepynt og de gule og grønne farver, som foråret byder på.

 

Vi har bl.a. de smukkeste forkobret blomster og æg fra ARTbykobber fra Odder, som er en af vores danske yndlingsfabrikanter. Forkobringsprocessen forsegler noget så forgængeligt som påskeliljer.

 

Og hvad er et bord uden smukke duge, dækkeservietter og servietter til vores servietringe? Derfor har vi udvidet vores sortiment med boligtekstiler fra svenske Ekelund.

 

Bestil ONLINE i dag og få: Hurtig levering - Ingen gebyrer - Godkendt betalingsløsning - e-mærket - GRATIS fragt ved køb over 400 kr.