BOLIGTEKSTILER · HUDPLEJE · BOLIGTILBEHØR

BOLIGTEKSTILER

De bedste boligtekstiler finder du samlet her!    Sara anbefaler sunde tekstiler... Det er vigtigt for os, at du trygt kan bruge de boligtekstiler, som vi sælger. Derfor stiller vi store krav til vores...
Læs mere om BOLIGTEKSTILER

Mere om BOLIGTEKSTILER

De bedste boligtekstiler finder du samlet her! 

 

Sara anbefaler sunde tekstiler...

Det er vigtigt for os, at du trygt kan bruge de boligtekstiler, som vi sælger. Derfor stiller vi store krav til vores fabrikanter fx skal de producere i Danmark eller EU, de skal bruge økologiske garner og fibre og de må meget gerne være certificerede som fx GOTS. Du kan fx roligt lade dine børn sove i en plaid fra Ekelund eller vores egen uldplaid.

 

Lækre design

Lækkert design er bare et must i et hyggeligt hjem. Derfor har vi også fundet nogle flotte boligtekstiler i et moderne og klassiske design, som både indeholder designs fra den enkle danske designtradition til den farverige svenske designtradition med de skønneste mønstre.

 

Den gode historie

Vi kender alle vores fabrikanter, og vi har besøgt mange af dem, så vi ved selvsyn kan se deres produktion på tætteste hold. Meget vigtigt er det også, at vi møder personerne bag firmaet, fordi hvis deres hjerte er det rette sted, så vil vi gå rigtig langt for at markedsføre og sælge deres produkter.