Kaviarske · Saltske · Æggeskeer

Køkkenskeer

Køkkenskeer i horn fås både til dressinger, rødbeder og tørvarer som pasta, ris, mel og sukker. En doseringsske i horn er et naturligt supplement til dit køkkengrej i stål. Sara anbefaler...
Læs mere om Køkkenskeer

Mere om Køkkenskeer

Køkkenskeer i horn fås både til dressinger, rødbeder og tørvarer som pasta, ris, mel og sukker. En doseringsske i horn er et naturligt supplement til dit køkkengrej i stål.

Sara anbefaler køkkenskeer i horn…

Det gode ved en køkkenske i horn er, at den ikke reagerer med tørvarer og så er den nem at rengøre, hvis det bliver nødvendigt. Det er også et plus, at doseringsskeen er lavet af et naturmateriale.

Køkkenskeer og doseringsskeer i horn

Vi har mange skeer til tørvare fx til pasta & ris, sukkerske, melskovl til fx hvedemel & grahamsmel. Du kan bruge køkkenskeerne som måleske og doseringsske.

Du finder også køkkenskeer af horn som er beregnet til fødevare fra opbevaringsglas fx rødbedeskeen & olivenskeen. Du kan også finde forskellige anretningsskeer til fadet inden det kommer ind på spisebordet.

Til spisebordet har vi serveringsskeer fx den populære kagespade eller kagekniv, men også jordbærskeen, grødskeen og den smukke ske til ris a la mande.